De crisis is voorbij en het werk neemt toe. Toch stellen we het aannemen van nieuw medewerkers (nog) even uit. Minder mensen moeten meer doen, het wordt weer drukker! Als leidinggevende moet je meer ballen in de lucht houden. Je hebt niet voldoende tijd om alles in de gaten te houden en te sturen. Je bent gebaat bij medewerkers die zelfstandig kunnen werken.

Taakvolwassen, initiatiefrijke, ondernemende medewerkers. Zij zien het werk en voeren het zelfstandig uit met oog voor de totale organisatie. Alleen, kunnen ze dat wel aan? Zijn ze zich voldoende bewust van hun rol, en hun verantwoordelijkheden. Zijn ze voldoende bekwaam om de gewenste zelfstandigheid te tonen?

Online coachprogramma

In dit online coach programma helpen wij de medewerker stappen te zetten naar deze taakvolwassenheid. De deelnemer krijgt een beeld van wat ‘ondernemend zijn’ betekent en hoe de organisatie er naar kijkt. Hij of zij ontwikkelt de eigen ondernemende competenties en weet deze te vertalen naar de eigen werksituatie.

Dit programma bestaat uit negen modules die een tijdsinvestering van ongeveer een uur per week vragen. Na negen weken zal er werkelijk iets veranderd zijn. In het traject gaan wij uit van het reeds aanwezige ondernemerschap. Medewerkers zijn zelf verantwoordelijk voor de voortgang en de inzet. Toch vindt er professionele begeleiding plaats op afstand. Online coaches geven feedback op de voortgang en ontwikkeling. Zij ondersteunen, corrigeren en stimuleren de deelnemers, zodat zij nog gemotiveerder aan hun eigen groei werken.

Wij hebben ervaren dat deelnemers die dit programma hebben gevolgd werkelijk in staat zijn hun organisatie te helpen effectiever en efficiënter te krijgen. Hun leidinggevenden hebben minder omkijken naar deze ondernemende collega’s. De complexiteit en veelheid van organisatorische vraagstukken worden een gedeelde verantwoordelijkheid van het gehele team. De kracht schuilt hem in de samenwerking en de toegenomen collectieve verantwoordelijkheid.

Wat zijn de kosten

Dit programma bieden wij in twee varianten aan:  

  • Het basis pakket € 497,-
  • Basis pakket met afrondend gesprek: van € 644,- voor € 587,-

Bij afname van meerdere pakketten maken wij graag een speciale aanbieding voor u. Neem hiervoor contact met ons op.

Wie zijn de coaches

Twee ervaren coaches staan permanent klaar om deelnemers aan dit programma te begeleiden: Alex Jansen en Jan Boekestijn. Beide hebben jarenlange coachervaring en weten (verborgen) kwaliteiten en talenten te vinden en te helpen ontwikkelen. Klik op de foto voor meer informatie

over Alex:     en Jan:  

Heeft u vragen?

Voor meer informatie of vragen over dit programma, de coaches of over Symion, kunt u contact opnemen via: ‘contactformulier’

Het programma direct bestellen kan via onze online shop