Alle medewerkers gezond, weerbaar en tevreden.

Vitaliteit

Als mensen doen waar ze goed in zijn, wordt alles beter!

“Lean en mean” processen

‘Vitaliteit, gezondheid, inzetbaarheid en verzuimmanagement zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.’

Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid gaat verder dan alleen de gezondheid van uw medewerkers. Het omvat het creëren van een werkomgeving waarin werknemers hun vaardigheden en capaciteiten optimaal kunnen benutten, zowel nu als in de toekomst. Het is gebaseerd op het principe dat gezonde en gelukkige werknemers beter presteren en langer bij uw organisatie blijven.

Onze focus ligt op het begrijpen van de inzetbaarheid van medewerkers, met bijzondere aandacht voor factoren zoals werkdruk, om een veerkrachtige en gezonde werkomgeving te creëren.

Het gaat om het creëren van een omgeving waarin medewerkers zowel fysiek als mentaal in staat zijn om hun werk goed uit te voeren, en waarin ze gemotiveerd zijn om hun capaciteiten te blijven ontwikkelen.

Ziekteverzuim

Het wordt vaak onderschat en miskend wat een organisatie zelf kan doen aan het voorkomen en het reduceren van ziekteverzuim. Het gaat van de cruciale rol die een leidinggevende heeft tot de zelfregie van een medewerker bij ziekte.
Symion helpt organisaties oorzaken van hoog verzuim te achterhalen en om te buigen naar een gezond percentage. Investeringen in ziekteverzuimpreventie resulteren in tal van voordelen voor uw organisatie zoals:

  • Verhoogde productiviteit,
  • Lagere kosten,
  • Betere bedrijfsreputatie, 
  • Loyaliteit
  • Retentie beperking personeelstekort.

Onze Benadering

Symion kan uw organisatie helpen bij het identificeren en aanpakken van de uitdagingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en ziekteverzuim.

Ontmoet de specialisten

Alex Janssen
Executive coach

Jan Boekestijn
Trainer, procesbegeleider

eef Spies
Cons. duurzame inzetbaarheid

Laten we in contact komen!

Ik wil toegevoegde waarde!

Laten we in contact komen

Laten we in contact komen!