U vindt hier een overzicht van de scans die u kunt gebruiken om inzicht te verkrijgen in een voor u relevant thema.

De persoonlijke resultaatsscan

Wil jij weten wat jouw effectiviteitsscore is? Wil je inzicht in de wijze waarop jij je doelen bereikt en waar je mogelijk jezelf kunt verbeteren op effectiviteit en resultaatgerichtheid?

 

De Leiderschap Quick Scan

Ter introductie om kennis te maken met onze visie en aanpak heeft u de mogelijkheid gratis de Quick scan te gebruiken. De Quick scan geeft u inzicht in de deelgebieden waarop uw aandacht voor een belangrijk deel is gericht. Dit is een online scan. Deze online scan bevat 40 stellingen die u in ca. 15 minuten kunt beantwoorden. U ontvangt een beknopt rapport via de mail, dat u inzicht geeft over de wijze waarop u invulling geeft aan uw leiderschap.

effectief leiderschap

Desgewenst bespreekt een ervaren coach met u de uitkomsten van deze scan met het uitgebreide rapport. In dit gesprek geeft een van onze ervaren business coaches u feedback over de door u ingevulde leiderschapsscan. Samen met u wordt gekeken naar de uitkomst van de scan en het belang daarvan voor u en uw organisatie.

Naar de quick scan! 

Organisatie rendementsscan

Mens +1% = Bedrijf +30%

Onze ervaring is dat als de kwaliteit van de factor mens met 1 punt stijgt, dan stijgt het rendementsvermogen van de organisatie al gauw met ruim 30%. Zeer de moeite waard dus!

Onze organisatie rendement scan geeft u een globale indruk van uw rendement.

U beantwoord een 20 stellingen op de gebieden van mensen en bedrijfsprocessen. Hieruit kunnen wij uw organisatie rendement berekenen.

Wat kan het u opleveren

Onze ervaring is dat als de kwaliteit van de factor mens met 1 punt stijgt, dan stijgt het rendementsvermogen van de organisatie al gauw met ruim 30%. Zeer de moeite waard dus!

Aanvragen

Hieronder ziet u een korte presentatie van onze organisatie rendement scan.

[easingsliderlite]

Wilt u een gratis organisatie rendement scan aanvragen?

Neem dan contact met ons op.