Eerst welzijn, dan welvaart

Rob van Beuningen

contact opnemen met Rob

‘Ik breng structuur en duidelijkheid aan, bij voorkeur binnen profit organisaties. Op basis van die structuur ontwikkel ik leidinggevenden en teams’

Ik ben zeker geen allesweter, wel een beetje eigenwijs, een onderzoeker, een vernieuwer, prettig en altijd beschikbaar. Ik ben een fan van blues-en soulmuziek. Wanneer ik daar naar luister geeft mij dat een ontspannen gevoel en het helpt me enorm om zaken te relativeren. Ik hoop dat andere mensen dat ook zo ervaren. Ik hou van mijn vrijheid en wil gewoon een leuk leven en dat heb ik dan ook. Met die ontspannen achtergrond ben ik uitstekend in staat andere personen te faciliteren. Door zaken met een vrije onafhankelijke blik te beschouwen en door de juiste vragen te stellen zet ik mensen aan over zichzelf na te denken. Ik ben graag een klankbord voor anderen, niet in de laatste plaats om daar zelf ook van te leren. Motto: “ieder goede manager verdient een goede sparringpartner.

Over Rob van Beuningen

Ik heb mij de afgelopen jaren binnen allerlei commercieel leidinggevende functies ontwikkelt. Ik heb veel geleerd op het snijvlak van strategie en operatie. Zelf noem ik dat weleens specialist in alle facetten van bedrijfsvoering. Nu ben ik vooral nieuwsgierig hoe andere mensen functioneren en wil ik graag mijn steentje bijdragen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een sportieve vent, altijd buiten, wandelen met de hond en hardlopen. Af en toe een potje tennis en golf. Verder hou ik van gezelligheid, lekker in de kroeg een biertje drinken en lekker uit eten. Thuis worden verjaardagen uitgebreid gevierd.

Specialisatie van Rob van Beuningen

Ik beschouw mij als kritisch onderzoeker die de confrontatie niet schuwt. Ik werk altijd vanuit de goede bedoeling de ander verder te helpen. Ik geef eerlijke feedback en wijs op (alternatieve) wegen naar mogelijke oplossingen. 

Ik ben inzetbaar als interim-manager, adviseur met een helicopter-view, analytisch meedenker en ‘puinruimer’.
Ik heb veel ervaring in met name commerciële omgevingen en in vraagstukken m.b.t. effectieve samenwerking.

Achtergrond van Rob van Beuningen

Ik hoop dat ik zoveel mogelijk mensen kan overtuigen dat goed functioneren van een medewerker(s) begint bij “goed in je vel zitten” en dat dit niet alleen een kwestie van geld is of andere materiële zaken binnen arbeidsvoorwaarden. Ontwikkel kansen, doorgroei, waardering, complimenten, een eerlijke en duidelijke benadering, samengevat in een eenvoudige herkenbare strategie/beleid zijn dan van belang. Belangrijk binnen mijn aanpak is de intrinsieke motivatie van medewerkers. Daardoor ben ik in korte tijd in staat om een ontwikkeling in gang te zetten, zowel bij individuele managers, als binnen teams. Ik zie mijzelf als een sociale vent, die graag lacht en altijd in is voor een diepgaand gesprek over uiteenlopende onderwerpen. Ik heb vaak een verrassende kijk op zaken en ben daardoor in staat met originele oplossingen te komen.
Gezellig een goede kop koffie drinken en van gedachte wisselen kan altijd.
U kunt mij mailen op rob@symion.nl. Anders app of bel mij op 0623978193.

Laten we in contact komen!

Laten we in contact komen!