Gefeliciteerd?

Jij bent je aan het voorbereiden op het ondernemerschap.

Mogelijk heb jij het besluit al genomen of twijfel je nog of ondernemer zijn wel wat voor jou is. Ondernemer worden doe je niet zomaar en is een besluit met verregaande consequenties. Voor jou en voor jouw omgeving.

Om ervoor te zeggen dat jij het goede besluit hebt genomen heeft Symion een online Ondernemers module ontwikkeld. Hiermee wordt allereerst duidelijk of jij voldoende in huis hebt om een succesvol ondernemer te worden en vervolgens ga jij aan het werk om je eigen weg naar je succesvolle onderneming uit te stippelen

Het programma biedt de volgende modules.

 1. Wie ben ik en wat breng ik mee?
 2. Wat is mijn ondernemingsidee?
 3. De haalbaarheidsverkenning
 4. Go – No Go
 5. Marktverkenningondernemer
 6. SWOT
 7. Het marketingplan
 8. De organisatie
 9. Investeringsbehoefte
 10. De exploitatiebegroting
 11. De balans en solvabiliteit
 12. Liquiditeitsoverzicht
 13. De startfase
 14. Acquisitie en commercie

Na het doorlopen van de modules 1 t/m 12 heb je een volledig businessplan dat gebruikt kan worden als route voor je onderneming en voor het verkrijgen van noodzakelijke financiering.

Zoals het gezegde luidt: De eerste klap is een daalder waard. Module 1 t/4 is gericht op de juiste besluitvorming. Dit om er zeker van te zijn dat je goed doordacht op weg gaat. Na het doorlopen van deze modules, wanneer je besloten hebt om door te gaan, ben je in staat om met jouw idee aan de slag te gaan. De praktijk wijst uit dat veel ondernemingen in de eerste drie jaren stranden omdat aan de eerste 4 stappen onvoldoende aandacht is besteed.

Ja, ik wil graag goed voorbereid op weg.

Goed voorbereid op weg gaan, modules 1 t/m 4, vraagt een kleine investering van € 97,-, excl. btw. (Om onze modules direct te kunnen gebruiken is een PayPal account vereist) Indien u niet beschikt over een paypal account, stuur ons dan een mail met uw gegevens dan maken wij, na betaling, een account voor u aan.

De kosten voor het gebruik maken van de modules 5 t/m 14 bedragen € 327,- Wanneer je het gehele programma  ineens bestelt, betaal je € 375,-, excl. btw.

Klik op onderstaande link om jouw eerste goede stap te zetten.

Ik ga op weg