Soms sta je er alleen voor…..

Iedere organisatie met medewerkers weet het. Personeel aannemen, behouden, scholen en ontwikkelen, belonen, motiveren, vitaal houden. Ga er maar aan staan. Het is complexe materie waar grote bedrijven voldoende deskundigheid in huis hebben. Als kleine ondernemer moet je het allemaal zelf ‘erbij’ doen. Dat valt niet mee, er spelen nogal wat verplichtingen die bovendien regelmatig wijzigen. Die onbekendheid kan soms veel geld kosten. Of je laat mogelijkheden onbenut. Zonde en niet nodig.

Wij kennen ondernemers. Ze zijn goed en veelzijdig, maar kunnen en weten niet alles. Bovendien hebben ze last van de valkuil te lang alleen door te willen gaan, waardoor soms kostbare en vermijdbare fouten worden gemaakt.

HRM support bestaat uit een concrete samenwerking tussen de manager en een deskundige van Symion. Wij verdiepen ons in de organisatie. Alleen dán kunnen we echt helpen. Door samen aan HR-vraagstukken te werken verscherpt dit de eigen mening, biedt dit andere (bredere, of langere termijn) oplossingen en levert het inzichten op die helpen sneller tot het gewenste resultaat te komen.

Door periodiek met elkaar een adviesgesprek te houden over lopende zaken en actuele en toekomstige HR-vraagstukken, ontstaat meer kennis en inzicht, op basis waarvan betrouwbaardere beslissingen kunnen worden genomen. Wij vormen hiermee jouw sparringpartner, waardoor je als manager meer zekerheid en daarmee stabiliteit en veiligheid krijgt. Dit geeft rust.

Support mogelijkheden

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw behoeften, kun je kiezen uit de volgende support varianten:

Whatsapp of bel voor meer informatie met:

Alberto Tiehuis 06 1992 5279

Frits Roemeling: 06 4644 0934

Of laat je contact gegevens achter via onderstaande link:


Maak een afspraak voor support