Maak samenwerken mogelijk

Geld voor elkaar

Als mensen doen waar ze goed in zijn, wordt alles beter!

“Lean en mean” processen

We helpen elkaar aan financiële middelen om dromen uit te laten komen.

‘Symion’ en ‘Geld voor elkaar’ werken op een resultaatgerichte manier samen.

 

Geldvoorelkaar.nl is het grootste crowdfundingplatform in Nederland en zet zich in voor de financiering van MKB Nederland en particulieren.

Via Geldvoorelkaar.nl ondersteunen investeerders en geldleners elkaar bij het waarmaken van hun ambities.

De samenwerking tussen Geld voor Elkaar en Symion kent de volgende 2 varianten:

Als intermediair:

Indien U bedrijfsmatig of particulier overweegt om via Geld voor elkaar financiële middelen binnen te halen, kunt u zich laten begeleiden door een intermediair: Alex Janssen van Symion kan dat als erkend intermediair voor Geld voor elkaar voor u regelen. Ik begeleid u bij het aanvraag proces en bij het maken van alle keuzes en dilemma’s die daarbij aan de orde komen. Ook bij het definiëren van de motivatie, want die is erg belangrijk om investeerders warm te krijgen om via Geld voor elkaar te investeren.

Wat mag u van Symion verwachten:

In het licht van de samenwerking met Geld voor elkaar mag u van Symion verwachten dat we de rol vervullen van een deskundige sparringpartner op directieniveau.

Indien u of anderen in uw bedrijf om welke reden dan ook wat extra ruggensteun kunnen gebruiken bieden we ondernemerscoaching aan. Dat kan via verschillende diensten en dienstverleningen, bijvoorbeeld via management support.

Wilt u eens vrijblijvend de gedachten vormen voor het snel binnenhalen van vreemd vermogen via Crowdfunding, neem dan contact op met Alex Janssen. Hij maakt graag een afspraak met u.

Laten we in contact komen!

Ik wil toegevoegde waarde!

Laten we in contact komen!

Laten we in contact komen!