Register consultant duurzame inzetbaarheid

Eef Spies

contact opnemen met eef

Als enthousiaste hardloper weet ik uit ervaring dat je door training tot betere resultaten komt. Zodra de resultaten beter worden zie  je het niet meer als training, maar als middel om voldoening te krijgen in hetgeen je doet.

Ik trek hierbij de parallel tussen sport en ondernemen; medewerkers die gelukkig, bevlogen, betrokken en plezier bij een onderwerking werken realiseren een hoger bedrijfsredenement.

Over Eef Spies

Ik schep er voldoening in dit ‘middel’ te leveren en bij te dragen aan een beter werkklimaat waarvan iedereen profiteert. Het zijn soms kleine veranderingen of een andere mindset die het grote verschil kunnen maken.

Mijn missie is: het creëren van gelukkige werknemers in een organisatiecultuur waarin werknemers het beste van zichzelf kunnen, durven, mogen en vooral willen geven.

Specialisatie van Eef Spies

Als Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid maak ik mij sterk voor een ‘win-win’ situatie voor werkgever én werknemer. Mijn kernwaarden zijn integriteit, transparantie en klantbelang. De definitie van duurzame inzetbaarheid is: optimaal inzetbare werknemers gedurende het hele werkzame leven.

Duurzame inzetbaarheid moet vanuit het perspectief van de organisatie én de medewerkers worden gezien: het beoogde doel is dat gezonde, fitte vitale werknemers zo optimaal mogelijk kunnen bijdragen aan een fitte organisatie. Op alle niveaus moet het de ambitie zijn om aan ‘klimaatverbetering’ te werken, met een open mind en reagerend op steeds sneller veranderende omstandigheden. Partijen moeten in hun eigen en in elkaars belangen investeren.

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit vraagt de inzet van werkgever en werknemer; duurzame inzetbaarheid vraagt ook om wederzijds initiatief.

Achtergrond van Eef Spies

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als leidinggevende in een profit organisatie  Als directielid was ik verantwoordelijk voor de bedrijfsprocessen die behoren bij een moderne en innovatieve commerciële werkomgeving. Het enorme belang van Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en medewerkers heeft mij aangezet mijzelf in dit vakgebied te specialiseren.

Laten we in contact komen!

Laten we in contact komen!