Beloningsstrategie          Symion Beloningsstructuur

Overweegt u een (nieuwe) beloningsstrategie in te voeren?

Die overweging kan voortkomen uit vragen als:

  • Betaal ik mijn mensen niet te weinig om ze veilig “aan boord” te houden of betaal ik misschien wel te veel en zorg ik daarmee voor “gouden” boeien?
  • Moet er wel verschil zijn in de beloning van minder en meer ervaren medewerkers en waar zijn die verschillen dan op gebaseerd?
  • Werkt prestatiebeloning nu wel of niet positief uit op het presteren van medewerkers?

Het opzetten van een werkbare en betaalbare beloningsstrategie is vakwerk

Als u via CAO-afspraken gebonden bent aan een beloningsstrategie en de daarbij behorende salaristabel hoeft u over dit soort van vragen niet na te denken. Als u nergens aan gebonden bent, kunt en moet u het dus zelf allemaal regelen.

Het opzetten van een werkbare en betaalbare beloningsstrategie is vakwerk. Vooral omdat de identiteit, visie en strategie van de organisatie idealiter in de gehanteerde beloningsstrategie tot uitdrukking komen.

Beloningsstrategie op maat

Wij weten wat werkt en wat niet werkt bij belonen en bouwen op basis van die kennis en ervaring samen met u een beloningsstrategie op maat. Maatwerk is bij ons ook echt maatwerk en impliceert een vorm van belonen die past bij deze tijd, de eigen sector, de vestigingsregio en de werkprocessen.

Maar ook een vorm die past bij de samenstelling van het medewerkersbestand en de ondernemersvisie op belonen. De positieve aspecten van het huidige beloningsstrategie binnen de organisatie houden we zo veel mogelijk in ere.

Daarbij hebben we veel aandacht voor de communicatie met medewerkers want zorgvuldig en rechtvaardig belonen is van cruciaal belang voor hun positieve inzet.

Heeft u vragen over uw beloningsstrategie?

Vul dan het onderstaande contact formulier in of bel met 055 – 303 14 30

    Velden met een * zijn verplicht