‘Zullen we het even over u hebben……?’

Symion Coöperatie?

Wie zijn deze ondernemers van Symion eigenlijk? Het zijn tien ondernemers die kennis en ervaring hebben over: talentontwikkeling, vitaliteit, functieomschrijvingen, -waardering, -huizen, leiderschapsontwikkeling, TMA (talent en motivatieanalyse), werving, Management Development, IT-ontwikkeling, procesoptimalisatie, organisatie en financiële vraagstukken, commercie (verkoop), interim-management en uiteenlopende HR-vraagstukken……

Uiteindelijk zijn deze mensen ook nog in staat op een zeer breed vlak van al deze onderwerpen e-learning modules te ontwikkelen. Als u kijkt op onze site, ziet u een ruim aanbod van deze modules. Fijn voor ons en goed voor u om te weten, toch?

‘Uitstekend, fantastisch gedaan’, maar krijgt u daar meer klanten en meer omzet door? Of anders gesteld, gaat u een keuze voor Symion maken, omdat wij al die expertises in huis hebben? Volgens mij wilt u een oplossing voor uw probleem of ondersteuning bij het realiseren van uw plannen.

Waarom kiest u dan toch voor Symion?

Een ondernemer die zich bij Symion heeft aangesloten, is vooral een ondernemer die van mensen houdt. Als u met ons praat, zijn wij vooral eerst in u geïnteresseerd. Wij willen u echt begrijpen. Intern bij Symion zeggen wij altijd: een vriendschappelijke relatie met opdrachtgevers zorgt ervoor dat wij elkaar goed begrijpen en elkaar nooit teleurstellen. Dat is de kern van ons werk.

Wanneer u liever kiest voor een afstandelijke zakelijke samenwerking, dan kiest u waarschijnlijk voor een andere dienstverlener.

Nog even dit:

Het Corona virus heeft ons in ieder geval het volgende geleerd: dat zorgen (de zorg) voor elkaar, kennis doorgeven (onderwijs) en tijd nemen voor elkaar, enkele essentiële zaken zijn in een mensenleven. Dat gaat verder dan alleen ‘consumeren en verbruiken’. Deze zienswijze ondersteunt onze menselijke benadering.

Wanneer u samen met ons deze zienswijze deelt, kan een verdere samenwerking met ons alleen maar succesvol en heel plezierig zijn.