V.I.P. coaching

coach

Boek een VIP Dag: Gegarandeerd resultaat! 

Wat je aandacht geeft groeit!
Wil jij een dag de volle aandacht? Ik geef je die graag om een specifiek probleem de wereld uit te helpen!
Nu jij nog: geef aandacht aan jezelf. Klinkt soft hè?
Het tegendeel is waar. Ik leg het je deze Blog uit.

Ondernemers, leiders en leidinggevenden zijn resultaatgericht

Ondernemers, leiders en leidinggevenden zijn vaak zo zeer op de business gericht, op het beoogde resultaat en op de ‘waan van de dag’, dat zij simpelweg ‘vergeten’ aandacht te geven aan specifieke vraagstukken die hen zeer kunnen bezig houden. Onder het mom van, dat het later wel komt, rechtvaardigen zij dat voor hen zelf.

Dat het niet aandacht aan jezelf geven jouw creativiteit en ondernemerschap nogal remt, daar hebben we het maar niet over.

Je kunt natuurlijk op meerdere manieren aandacht aan jezelf besteden en coaching is daar één van. Vaak een traject in een wat langere periode met meerdere gesprekken. Je gaat het gesprek aan over jouw eigen ontwikkeling en over hetgeen jij nodig hebt om persoonlijk te kunnen groeien.  Gedachten en overtuigingen worden onder de loep genomen waarmee je inzichten verwerft om zaken anders aan te pakken.

Sneller resultaat is vaak mogelijk

Sommige vraagstukken lenen zich er bij uitstek voor om snel tot een oplossing te komen. Voor dat snelle resultaat is het essentieel dat jouw coach je, met de nodige diepgang, de juiste vragen stelt. En  meer nog kritisch op jouw antwoorden reageert. Jou durft tegen te spreken.

Meepraters ken je immers vast en zeker al meer dan genoeg!

Afhankelijk van het dilemma of de vraag die jouw bezig houdt kan bied ik je de mogelijkheid om in één dag grote stappen te zetten. In iets meer dan een dagdeel (6 uren) om precies te zijn.

In deze variant van coaching staan alleen jij en jouw werk centraal. Je hoeft jezelf niet als een VIP (Very important Person) te gedragen, ik behandel je wel als zodanig.

Geen misverstand wij vinden jou belangrijk, maar niet meer dan al onze andere opdrachtgevers. Maar op jouw dag hebben we het alleen over jou en jouw vraag.

Voor jezelf ben je zeker deze dag ‘Very Important’, omdat je jouzelf heel bewust even een dagje in het middelpunt plaatst. Het gaat dan even om jou en jouw vraag en om niemand anders.

 De aanpak

In een korte intake, voorafgaand aan deze dag, stellen we samen de kernvraag van de VIP dag vast. Samen vinden we die altijd. De belofte die ik je plechtig doe is dat we samen het antwoord, of de antwoorden op die vraag op die dag vinden. Niet half, maar volledig. Je kunt er verder mee. Gegarandeerd!

Je krijgt gedurende een aantal uren immers mijn overdeelde aandacht. We laten ons door niets en niemand afleiden. Omdat het ook belangrijke is dat we aan onszelf te denken kiezen we een meer dan prettige en vooral ongestoorde ambiance  waar we ook samen een uitgebreide lunch gebruiken. Omdat de boog nu eenmaal niet altijd gespannen kan zijn.

Gun het jezelf

Overal waar ik de kans krijg, en via meerdere Blogs, pleit ik ervoor dat leiders en ondernemers kwaliteit tijd moeten vrijmaken, juist om die belangrijke te nemen zakelijke stappen goed onderbouwd te kunnen zetten.

Doe dat eens: Gun je zelf die tijd: met 1 telefoontje is het geregeld. Verder zorg ik voor alles en voor jou. Niet soft, maar resultaatgericht. We gaan samen op weg en ik help je die belangrijke stap in jouw werk en leven daadwerkelijk te zetten. In één dag!

Reserveer

Deze hoogwaardige dienstverlening doe ik niet aan de lopende band. Dat kan ook niet. Reserveer jouw dag daarom hieronder of bel met 055 – 303 1430

[inbound_forms id=”2298″ name=”Algemeen contactformulier”]

Tot spoedig. Alex Janssen Business Coach

 

Symion, omdat mensen het verdienen