MD Programma voor Professionals

effectief leiderschap

Veranderingen en ontwikkelingen in de markt, in automatisering en digitalisering maken het noodzakelijk voor Professionals mee te bewegen en continu aandacht te hebben op de invloeden van de veranderende situaties. De veranderende kijk op de toegevoegde waarde van professionals vraagt om een andere visie, een ander invulling van het verdienmodel en om een andere professionaliteit.

Bekijk het programma van Management Development

 

Professionals, wel of niet zelfstandig, zijn expert op hun eigen vakgebied. Naast de expertise op het eigen vakgebied wordt steeds meer gevraagd van aandachtsgebieden als, marketing, commercie, financiën, efficiency en leiderschap. Naast expert bent u misschien ondernemer, wordt u partner, leider van uw eigen bedrijf, praktijk of organisatie of afdeling. Deze leergang is tevens geschikt voor zelfstandige en autonome Professionals en Professionals die zichzelf verder willen ontwikkelen als aanvulling op hun eigen expertise.

Met het volgen van dit MD programma worden experts ondernemende professionals. Na het doorlopen van het MD programma;

  1. Hebben zij hun omzet vergroot
  2. Bieden zij een goed afgestemde dienstverlening
  3. Kennen zij hun persoonlijke toegevoegde waarde
  4. Zijn zij effectief commercieel gesprekspartner

En hebben zij een bedrijfsspecifiek vraagstuk opgelost!

In het MD programma brengen wij experts uit verschillende branches bijeen brengen. Zij inspireren elkaar immers en leren door op de diverse gebieden anders naar hun eigen vak te kijken.

Bekijk het programma van Management Development

Fout: Contact formulier niet gevonden.