IT Engineer bij Eurotransplant

Voor Eurotransplant zijn we gestart met de werving van een IT Engineer.

Voor Stichting Eurotransplant International (ETI) zoeken we een kandidaat met Linux en Storage ervaring die in de functie van IT Engineer de afdeling IT Infrastructure komt versterken. De afdeling IT Infrastructure is verantwoordelijk voor de continuïteit, stabiliteit en veiligheid van de Eurotransplant IT systemen. Je vervult als IT Engineer meer de rol van generalist, dan die van specialist.

Over Eurotransplant

Stichting Eurotransplant International is gevestigd in Leiden en verzorgt de toewijzing van donororganen aan patiënten op de wachtlijst voor een orgaantransplantatie in opdracht van: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Slovenië, Kroatië en Hongarije. Met ruim honderd gemotiveerde collega’s zorgt Eurotransplant dat haar activiteiten 24 uur per dag en 365 dagen per jaar op transparante en zorgvuldige wijze plaatsvinden. Trefwoorden voor de informele werksfeer zijn innovatie, betrokkenheid, eigen verantwoordelijkheid, collegialiteit en humor.

Vol passie de uitdaging aangaan

De medewerkers van Eurotransplant zijn op internationaal niveau verantwoordelijk voor en betrokken bij het hele proces van het toewijzen van organen. Gezamenlijk initiëren en voeren ze veranderingen door op het gebied van orgaantransplantatie om zo het aantal succesvolle transplantaties te verhogen.

Wie zoeken we?

We zoeken een kandidaat met 3-5 jaar ervaring in operationeel management van infrastructuurcomponenten. Je kunt schakelen tussen wat (technisch) wenselijk is en wat bedrijfsmatig haalbaar is. Initiatieven en ondernemerschap worden zeer op prijs gesteld en je krijgt veel vrijheid om je werk zelf in te richten. Qua persoon zoeken we een initiatiefrijk en ondernemend persoon op HBO+/WO niveau die het netwerk en systeemmanagement verder helpt te ontwikkelen en mee laat groeien met de organisatie. Je krijgt de ruimte om binnen de afdeling je “eigen winkeltje” op te zetten en daarin weet je de bedrijfsdoelen en IT-doelstellingen te matchen.

Je werkzaamheden..

Lees hier meer over de vacature op ons vacatureportaal.

Bekijk hier de video over de werkzaamheden van Eurotransplant
Eurotransplant