De Ondernemersgids, met alle info over uw personeel

Wat is de ondernemersgids?

Een vernieuwde online mogelijkheid voor al uw vragen over personeel en wetgeving. Zeer actueel en voor iedere ondernemer.

Een online en dus altijd actuele vraagbaak voor ondernemers die minimaal 1 medewerker in dienst hebben. Het biedt antwoord op vrijwel alle vragen die je als ondernemer of leidinggevende over personeel kunt hebben. De basis van het systeem wordt geleverd door business partner Excellent HR, die er voor zorgt dat alle artikelen realtime worden aangepast bijvoorbeeld als er nieuwe wetgeving is. Wiets Lysen van Symion zit in het redactie team en leden van Symion leveren aanvullende artikelen voor de gids. Via trefwoorden vindt u de relevante artikelen.

 

Waarom is de Ondernemersgids er?  

De gids is ontstaan uit wat men vroeger een personeelshandboek zou noemen. Het is immers noodzakelijk dat je als manager of als directeur ergens een leidraad hebt bij alle zaken die met medewerkers van doen hebben. Je zal wel moeten want er is nu eenmaal veel wetgeving over. Of u nu wilt of niet zult u dat moeten volgen.  De ondernemers gids richt zich daarom op u: het biedt u een op alle plaatsen waar u maar bent raadpleegbaar medium dat u snel antwoord op vrijwel alle vragen over personeel biedt. U hoeft niet meer te zoeken op internet, of bekenden te raadplegen: u heeft alle relevante en actueel getoetste informatie zelf op 1 plaats ter beschikking.

 

Wat betekent de Ondernemersgids voor u? 

Simpel gezegd, maar wel waar: het biedt u gemak en u voorkomt er tijdsverspilling mee. De mensen die er mee werken zweren er bij.  De variant die we voor u beschikbaar hebben biedt u op ca. 175 onderwerpen antwoorden en adviezen. U kunt er meteen iets mee, of kunt aan uw medewerkers goed onderbouwd antwoord op hun vragen geven.  Voor minder dan 1 uur consultancy of 1 uur accountants tarief heeft u een heel jaar de beschikking over de ondernemers gids. U betaald slechts € 97,- per jaar.

 

Aanvullende mogelijkheden:

De variant die we voor u beschikbaar hebben en waar u morgen mee aan de slag kunt biedt actuele informatie die in elke denkbare CAO wordt genoemd. In uw versie kan op uw verzoek de volgende aanvullingen beschikbaar gesteld worden:

  • Het CAO dat u volgt
  • Branchegegevens
  • Bedrijfseigen gegevens
  • Raadpleegmogelijkheid voor personeel

Ons aanbod: Zien is geloven:

Daarom bieden we u gedurende een maand, zonder enige verplichting de ondernemersgids aan. U hoeft niet op te zeggen, want de demo periode loopt na een maand gewoon af. In die periode sturen we u enkele informatieve berichten om u snel wegwijs in de Online ondernemersgids te maken.

We weten zeker dat het u bevalt, dan krijgt u daarna de gelegenheid een doorlopende licentie aan te vragen.  Klik hier als u vanaf morgen de gratis demo mogelijkheid wilt ontvangen.