Workshop Leiderschap

Workshop Leiderschap

Leiderschap vraagt o.a. om tijd en aandacht.

In deze interactieve workshop laten 2 ervaren business coaches u ervaren waarom leiderschap en management in deze tijd andere aandacht van u vraagt dan enkele jaren gelden. Het borgen van continuïteit van uw onderneming of organisatie vraagt alertheid van u op meerdere terreinen. Niet makkelijk, maar mogelijk zonder onnodige stress. Dat is onze plechtige belofte! In deze workshop laten wij u inzien dat dit ook voor u is weggelegd.

In de workshop Leiderschap maakt u kennis van enkele belangrijke aspecten van leiderschap. Diverse theorieën komen voorbij en worden vertaald naar uw dagelijks praktijk en voor u bekende dagelijkse vraagstukken. Deelnemers kunnen achteraf gratis gebruik maken van de Leiderschap Quick Scan. Deelname aan workshop is mogelijk door open inschrijving en deze kan tevens in-company voor u worden verzorgd.

leiderschap

 

Schrijf u nu gratis in!

Er zijn drie data gepland in de maand september waarop u gratis voor deze workshop kunt intekenen. In deze workshop maakt u kennis met diverse aspecten van leiderschap en krijgt u handvatten aangedragen die bijdragen aan effectief leiderschap.

Daarmee wordt u een relaxte manager of leider die tijd heeft om zijn of haar afdeling of onderneming van afstand te beschouwen.

Vul onderstaand formulier in en schrijf u in voor één van de workshops.

Klik hier voor een overzicht van onze producten, diensten en tarieven!