Seminars

‘Inspireren door delen’

Symion is een coöperatie. Dat betekent dat alle leden met elkaar samenwerken, elkaar aanvullen en versterken om meer resultaat te halen. We halen het beste in elkaar naar boven. Er is sprake van synergie. U, als onze klant profiteert daarvan.

Wij geloven dat samenwerken de enige manier is om tot grotere resultaten te komen. We werken dan niet alleen met elkaar samen, maar ook met u als klant. We halen zo ook bij u het beste naar boven. Dat stelt u in staat beter om te gaan met uw organisatorische uitdagingen.

Onze seminars zijn volledig gebaseerd op dit principe. Gedurende een middag werken we samen rond een thema. De inleider(s) en alle aanwezigen dragen bij vanuit hun kennis en ervaring. Het thema beschouwen we vanuit meerdere perspectieven en diepen we verder uit. Dit levert altijd nieuwe inzichten en antwoorden op die de deelnemers kunnen toepassen in hun eigen organisatie. Met elkaar bouwen we aan en werken we in een ‘lerend systeem’. Dit is coöpereren: elkaar voeden en versterken waarbij ieders bijdrage waarde toevoegt.

Iedereen mag bij ons een seminar geven en bijwonen. Symion biedt met haar organisatie en unieke locatie in Apeldoorn een podium voor mensen die iets willen doorgeven. Belangrijke lessen of ervaringen, diepe inzichten, slimme oplossingen.

Het Symion seminar is de plek waarop je kunt brengen en halen. Of beter: delen om er allemaal beter van te worden. Dat is samenwerken.

[maxbutton id=”9″ ]