Programma’s

Ontwikkelen

Symion biedt diverse programma’s om uw persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen. Dit kan een persoonlijk gesprek zijn, een kort programma om u zelf op één van de deelgebieden verder te bekwamen of een leergang waarin u met anderen uw eigen invulling van leiderschap breed ontwikkelt.

Zonder ontwikkeling geen toekomst!

 

Persoonlijk Leiderschap gesprek

Voor het geven van aandacht aan bijvoorbeeld een ad-hoc situatie of bij het omgaan met een dilemma, kunt een persoonlijk gesprek voeren met een senior coach. Afhankelijk van de nood van de situatie kan het gesprek relatief snel gevoerd worden, soms zelfs op de dag waarop u de vraag stelt. Informeer ook naar onze online mogelijkheden hiervoor.

Speedcoaching

U worstelt als leider met een specifiek probleem of vraagstuk en u wilt graag snel inzicht in de oplossing. Er kunnen zich diverse actuele vraagstukken voordoen die uitstekend in één middag kunnen worden opgelost. Met de inzet van speedcoaching helpen wij u het vraagstuk of probleem in één middag gegarandeerd op te lossen. De middag vangt aan om 12:00 uur met een lunch, om 13:00 uur start het intensieve programma en om 17:00 uur heeft u de oplossing van uw vraagstuk gegarandeerd voorhanden. Nadien drinken we gezamenlijk ter afsluiting een borrel.

Versterking van Leiderschap 

U ontvangt van ons individuele begeleiding waarbij u ervoor kiest uzelf op één van de volgende terreinen extra te willen ontwikkelen:

  • Marktgericht leiderschap, waarbij trends en ontwikkelingen in de markt leidend zijn
  • Mensgericht leiderschap, waarbij empathie en (intern) ondernemerschap leidend zijn
  • Prestatiegericht leiderschap, waarbij uw resultaten en persoonlijke doelen leidend zijn
  • Performancegericht leiderschap, waarbij de resultaten en doelen van uw organisatie leidend zijn

Voorafgaand aan dit programma heeft u onze online leiderschap quick scan ingevuld. In 6 gesprekken gaat u met één van onze ervaren business coaches aan de slag om uw expertise en kennis op één van de deelgebieden te versterken.

De leergang “Allround Leiderschap”

Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de kijk op leiderschap is in deze tijden enorm veranderd. In de leergang ‘Allround Leiderschap’ ontwikkelt u in één jaar uw eigen effectieve aanpak van leiderschap. De belangrijkste facetten die in deze tijd van u worden gevraagd om te beheersen heeft u aan het eind van de leergang onder de knie. Download gratis de brochure!

 

Klik hier voor een overzicht van onze producten, diensten en tarieven.