Professional search

SYMION PROFESSIONAL SEARCH

Symion Professional Search staat voor executive search van ondernemende professionals voor middelgrote ondernemingen, instellingen en overheden. Professionals die acteren op management niveau binnen een MT of directie.

Search door ervaren professionals in het vak. Professionals die werkervaring met levenservaring combineren. Die in het huidige tijdsbestek de uitdagingen onderkennen en in staat zijn u als klant of kandidaat te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Professionals die beginnen met luisteren.

En professionals die altijd kunnen terugvallen op, dan wel advies kunnen inwinnen bij de diverse specialisten binnen Symion. Of het nu gaat om strategische personeelsplanning of functiebeschrijving, om leiderschap coaching of management development advies.

De wereld wordt internationaler, complexer, ontwikkelingen gaan sneller. Nieuwe generaties komen binnen. Nieuwe generaties nemen management taken over. Technische ontwikkelingen veranderen bedrijfsprocessen. De cultuur verandert: naar meer eigen verantwoordelijkheid, zelfsturing en ondernemerschap.

In deze uitdagende wereld zijn het de mensen in uw organisatie die het verschil maken. Dus is het van belang dat de juiste kandidaten bij u aan tafel komen indien er een vacature moet worden ingevuld.

Symion Professional Search zorgt daarvoor.

DE ADVISEURS

De adviseurs van Symion Professional Search zijn Alette Boddendijk en Hans Voorhoeve. Beide nemen meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven mee. Beide startten hun loopbaan in marketing waardoor ze hebben leren denken en handelen vanuit markten, producten en klanten. Alette deed dat in de zorgmarkt. Hans in business to business food en retail. De laatste 15 jaar zijn zij beide actief in werving en selectie en search. In de financiële dienstverlening, de internationale agrarische industrie, de technische en ICT maakindustrie en de zakelijke dienstverlening hebben zij hun sporen verdiend. Hebben op MT en directie niveau vele posities ingevuld en zetten die kennis en ervaring nu ook in voor Symion Professional Search.

VEEL ERVARING, RESULTAATGERICHT, TRANSPARANT

Symion Professional Search zoekt, vindt en selecteert de beste kandidaat voor uw organisatie. Dat kunnen wij door onze ervaring en door onze inzet. Wij gaan door totdat we de juiste kandidaten bij u aan tafel kunnen brengen en de handtekening is gezet. Dat doen wij met bewaking van de hoogste vertrouwelijkheid. Waarbij wij u informeren over het proces aan onze kant en de stappen die wij maken. Daar zijn wij graag transparant in. Wij werken niet op basis van no cure no pay. Daar is onze dienstverlening niet op toegesneden. Wel werken wij resultaatafhankelijk en hanteren een vast honorarium, onafhankelijk van het salaris van de benoemde kandidaat.

KENNISMAKEN?

U, als professional

Wij maken graag tijd voor een oriënterend gesprek als u op een kruispunt staat en de behoefte heeft om met een ervaren professional te sparren over uw loopbaan tot nu toe, de mogelijke richtingen en de te maken keuze. Dat kan door middel van een gesprek dat altijd vertrouwelijk is en ook door het inzetten van een PAPI test of ander assessment. Wij hebben daarvoor alle geschikte instrumenten in huis.

U, als organisatie

Heeft u een vacature op MT of directieniveau of wilt u zich oriënteren in de markt van werving en selectie en search? Dan komen wij graag op gesprek. Wij zullen dan in eerste instantie luisteren naar uw verhaal. Waar staat uw organisatie? Waar komt zij vandaan en wat zijn de plannen voor de toekomst? Wat zijn uw behoeften en die van uw MT dan wel directieleden? Als het om een concrete vacature gaat, denken wij vanaf het begin actief mee. Welke ervaring moet iemand meenemen, wat voor persoon wordt gezocht en wat moet hij of zij in de betreffende positie gaan realiseren.

Graag vertellen wij ons verhaal maar het uitgangspunt is dat wij komen luisteren naar u.

Meer weten of kennis maken? U kunt ons overdag en s ’avonds bellen. Wij beginnen dan meteen met luisteren naar uw uitdagingen.

Hans Voorhoeve                                            Alette Boddendijk

06-14-525652                                                06-22-805139

055-3031430                                                 055-3031430

 

Voorbeelden  van door Hans en Alette ingevulde posities

HR Manager Internationaal advocatenkantoor
Algemeen directeur Internationaal handelsbedrijf in planten
Senior ICT Project Manager / MT lid Installatie en service onderneming
Business Development Manager Installatie en warmtetechniek
Regio Sales Manager Internationaal Agri bedrijf
Partner Middelgroot advocatenkantoor
General Counsel/MT lid Vastgoed onderneming
Algemeen directeur Zorginstelling
Financieel directeur Zorginstelling
HR Manager Hotelketen
Partner corporate M&A Advocatenkantoor
Senior product manager FMCG onderneming
Customer Journey Manager Internationale Agri onderneming