Merknemers

Esther Flipse

– Consultant eigentijds beloningsbeleid-

Hoe ziet eigentijds beloningsbeleid eruit en wat zijn innovatieve, slimme manieren om het werkgeversmerk te versterken? Met mijn meer dan 20 jaar ervaring heb ik veel organisaties geholpen om deze vragen in te vullen, maar ook om de doorstap naar de communicatie te maken.

Specialisatie

Mijn specialisatie in het realiseren van een doelgericht en eigentijds beloningsbeleid. Ik ben de perfecte partner voor organisaties die medewerkers zien als hun belangrijkste kapitaal. Samen met mijn klanten, de organisatie èn medewerkers, ontwikkel ik een beloningsbeleid dat past bij hun persoonlijke situatie en de bedrijfsvoering. Uitgangspunt is het realiseren van oplossingen zonder de risico’s van onvoorspelbare kosten.

Ik bedien organisatie van 10 tot 10.000 medewerkers in diverse branches. De organisaties hebben allen één ding gemeen; zij hebben ‘goed werkgeverschap’ hoog in het vaandel.

Achtergrond

Ik ben al meer 20 jaar actief als consultant het gebied van moderniseren en flexibiliseren van arbeidsvoorwaarden. Ik ben in 2000 gestart als mede eigenaar van FreeBeans. Vanaf 2015, na de verkoop van FreeBeans, ben ik als consultant gaan werken bij verschillende organisaties zoals Benify en Tasper. In 2017 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Merknemers en ben verbonden aan HR Kiosk.

Merknemers

Merknemers is specialist in het realiseren van een doelgericht en eigentijds beloningsbeleid. Merknemers is de perfecte partner voor organisaties die medewerkers zien als hun belangrijkste kapitaal. Merknemers ontwikkelt samen met U en uw mensen een beloningsbeleid dat past bij hun persoonlijke situatie en uw bedrijfsstrategie.

Merknemers realiseert oplossingen zonder de risico’s van onvoorziene kosten. Budgetneutraal of kostenreductie als
uitgangspunt. Merknemers heeft voor het optimaal waarderen en binden van talent de beste en bewezen strategische concepten .