MD-programma

Ben je ook toe aan een relaxed bestaan als manager?

Wij hebben een programma op jouw maat!

Je bent een ervaren manager.

Toch heb je regelmatig met ‘gedoe’ te maken, kost het je energie om effectief resultaten te halen met je team. 

Het gaat gemakkelijker wanneer je competent(er) bent.

Hoe maak je maximaal gebruik van je kwaliteiten? 

Wanneer straal je ‘gezag’ uit?

Hoe weet je je mensen voortdurend te motiveren?

Zomaar wat opbrengsten van het Symion MD-programma.


Het MD-programma beslaat een periode van meerdere weken. Gedurende die periode krijgen de deelnemers een mix aan werkvormen: 

 

Wij geloven niet in ‘leren uit een boekje’. Door een mix van werkvormen spreken we iedere leerstijl aan en doorlopen we de leercirkel voortdurend: proberen – ervaren – observeren – conclusies trekken – opnieuw proberen.

We koppelen het leren bij voorkeur aan een praktijkopdracht, zodat het geleerde direct moet worden toegepast, de organisatie meteen kan profiteren en het geleerde automatisch wordt doorgegeven.
Bovendien gaat daardoor de vrijblijvendheid er vanaf.

Jan Boekestijn en Alex Janssen faciliteren je op een onderhoudende manier, met uitleg, groepsgesprekken, filmbeelden, en persoonlijke verbinding en maken je zo op interactieve wijze bewust van en sterker op jouw kwaliteiten. 

 

Gevolg: op een relaxte manier bereik je hoge resultaten met je team

De trainers

Jan Boekestijn

Jan Boekestijn

Opleider/coach

Jan is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Hij weet op een bevlogen wijze kwaliteiten bij mensen te vinden en te versterken. Dat doet hij onder anderen door training en  coaching.

Alex Janssen

Alex Janssen

business coach

Alex is een ondernemer met veel management ervaring. Hij is een verdienstelijk business coach en wijst ondernemingen in moeilijke omstandigheden de weg. Hij kan uiterst vriendelijk rake feedback geven en mensen in het goede spoor helpen.

Je gaat sterker weg dan hoe je kwam.

Praktische zaken.

Waar

MD-trajecten verzorgen we op de door u gewenste locatie. Voorwaarde is dat de locatie voldoet aan de eisen die we stellen om het progamma goed uit te voeren. 
Een van de voorwaarden is dat de deelnemers zich voldoende kunnen afsluiten van het dagelijkse werk om zich te kunnen concentreren op hun eigen ontwikkeling.

Tijd

Een goed MD-programma duurt naar onze mening meerdere weken. In de regel hanteren wij zes tot acht bijeenkomsten van een dag met ongeveer twee weken tussenruimte. In die weken werken deelnemers aan hun opdrachten en vindt er een coachingsgesprek plaats.

De precieze invulling bepalen we altijd samen met de opdrachtgever.

Wat kost het?

€ 2.995,-

De prijs is sterk afhankelijk van de groepsgrootte, het precieze aantal dagen en de verdere invulling van het programma. Uitgaande van het ideaal met een groepsgrootte van twaalf en acht bijeenkomsten bedraagt de investering voor het gehele programma € 2.2995,- per persoon.