MD programma voor Professionals

Veranderingen vragen om transformatie

Veranderingen en ontwikkelingen in de markt, in automatisering en digitalisering maken het noodzakelijk voor Professionals mee te bewegen en continu aandacht te hebben op de invloeden van de veranderende situaties. De veranderende kijk op de toegevoegde waarde van professionals vraagt om een andere visie, een ander invulling van het verdienmodel en om een andere professionaliteit.

Bekijk het programma van Management Development

Professionals, wel of niet zelfstandig, zijn expert op hun eigen vakgebied. Naast de expertise op het eigen vakgebied wordt steeds meer gevraagd van aandachtsgebieden als, marketing, commercie, financiën, efficiency en leiderschap. Naast expert bent u misschien ondernemer, wordt u partner, leider van uw eigen bedrijf, praktijk of organisatie of afdeling. Deze leergang is tevens geschikt voor zelfstandige en autonome Professionals en Professionals die zichzelf verder willen ontwikkelen als aanvulling op hun eigen expertise.

MD programma voor Professionals

Met het volgen van dit MD programma worden experts ondernemende professionals. Na het doorlopen van het MD programma;

  1. Hebben zij hun omzet vergroot
  2. Bieden zij een goed afgestemde dienstverlening
  3. Kennen zij hun persoonlijke toegevoegde waarde
  4. Zijn zij effectief commercieel gesprekspartner

En hebben zij een bedrijfsspecifiek vraagstuk opgelost!

Veranderingen van omstandigheden zorgen voor verandering van de markt en van de vraag. Effectief mee veranderen is niet gebaat bij aanpassing, maar vraagt om transformatie. Voor succesvol veranderen is verandering van denken, van kijken en van handelen noodzaak!

Bekijk het programma van Management Development

[contact-form-7 id=”3600″ title=”Inschrijfformulier MD programma”]