Diny Veldhuisen

Diny Veldhuisen

– Mediation –

Over Diny

Ik ben eigenaar van Anders Opgelost dat in 2001 is opgericht. Ik ben NMI registermediator en ADR full certified (court) mediator.

Ik kan goed luisteren, ben betrokken, doortastend en heb voldoende inlevingsvermogen en humor om tot goede oplossingen te komen.

Om mediation in te zetten, hoeft er echt niet eerst sprake te zijn van een geëscaleerd conflict. Het is zelfs veel beter om in een vroeg stadium actie te ondernemen.

Specialisaties

  • Arbeidsmediation
  • Echtscheidings- en omgangsbemiddeling

Een interventie door een extern persoon is de meest tactische inzet: vreemde ogen ‘dwingen’ en zorgen ervoor dat elke betrokkene de situatie serieus neemt.

Ik heb als motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ en ik ben een sterke voorstander van preventieve mediation, noem het maar dialooginterventie.

Achtergrond

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Ik heb onder meer projecten geleid en uitgevoerd bij tal van organisaties. Uitgebreide ervaring als manager. Op deze wijze heb ik mijn vaardigheid opgedaan in het oplossen van problemen en het leiding geven aan mensen en processen.