De weg naar vreemd vermogen!

Hoe kom je aan vreemd vermogen,
als dat bij banken lastig gaat?

Je hebt enorme passie voor jouw onderneming!

Maar het is soms lastig om het bedrijf
financieel draaiend te houden. 

Je gelooft meer dan ooit in de toekomst van je bedrijf.

Hoe vind je in deze tijd mensen die bereid zijn om
jouw bedrijf financieel te ondersteunen?

Symion als zakelijke intermediar

Symion is als intermediair verbonden aan het Crowdfunding platform ‘Geld voor elkaar’. ‘Geld voor elkaar’ is het grootste zakelijke crowdfunding platform van Nederland. De resultaten van de afgelopen 4 jaar zijn: 

De meeste intermediairs zijn financieel deskundigen. Daar is niets mis mee, maar toch levert Symion meerwaarde. Wij combineren onze expertise op ondernemen met de actuele mogelijkheden van financieren. Ook als je daar zelf al genoeg verstand van denkt te hebben. Alex en Jan Dirk werken samen met jou en bereiden je funding-aanvraag zorgvuldig voor. De kans op funding van je financieringsbehoefte neemt daarmee enorm toe en dus ook de kans om van je ondernemersidee een succes te maken.   

De adviseurs

Alex janssen

Business coach 

Alex heeft een rijke ervaring als manager, directeur en bestuurder. Hij vormt vaak de sparringpartner van directeuren. Hij verdiept zich in jouw plan en stelt daar kritische vragen bij, waardoor dat beter wordt. 

Hij gaat je ‘respectvol tegenspreken’

Jan Dirk Vriend

Financial manager 

Jan Dirk is een zeer ervaren financieel manager. Hij heeft jarenlang als financieel directeur gewerkt. Hij weet een goed idee te vertalen naar realistisch uitvoerbare  financiële plannen. 

Hij gaat je ‘respectvol tegenspreken’

Jouw onderneming toekomst geven!

Praktische zaken.

Wat kost het?

€ 0,-!!!

Funding werkt op basis van ‘no cure no pay’ en dat geldt ook voor onze ondersteuning. Als de funding om welke reden dan ook niet tot stand komt, of als je er uiteindelijk toch niet voor kiest, hoef je ook niets te betalen.  

Aan het tot stand brengen van een zakelijke funding zijn kosten verbonden die relatief zo laag zijn, dat ze vrijwel geheel meegefinancierd kunnen worden.   

De volgende stap naar funding:

Of neem telefonisch contact op  met:

Alex Janssen: 06-15063731
Jan Dirk Vriend: 06-51745852